Referater af møder


Lyd og pdf fra udbudsmøde 3.7.24 hos AAB

Selve mødet starter ca 26.23 inde i filen.

Inden da og efter taler jeg med Johnny Krogager-Jensen hos malger firmat HJ Maler Aps. Han vil muligvis give dig et kald. De har fx hele Ishøj planen. Hans visitkort ser du her på siden. 

Men først mødte jeg Tina (Tina & Finn fra vores ungdom) hun er udbudskonsulentens, Jim Nielsens højre hånd hos AAB. Sjovt og jeg skulle hilse dig :-)

Hvis der er spørgsmål kan de sendes til Jim Nielsen T:29135070 M:jni@aab.dk

Det er mini billeder af præsenstationen. Men på din mac kan du forstørre op og læse dem.

Eneste spørgsmål som jeg gerne have ville stillet var: 'Er der krav til den lak som skal anvendes, fordi det har i sidste ende betydning for prisen pr. m2'.
Men det er måske et spørgsmål, som du kan stille til Jim. Han gjorde meget ud af, at inden selve tilbudsgivnings-vurderingen gik i gang, kunne han svare på alle spørgsmål. Men derefter, ville han være mere tilbageholdende. Men det kan du selv høre på filen.

Jeg bed mærke i, at det som de vægter højt på vurderingen af kvalitet handler fx om vores egen-kontrol og håndtering af reklamationer. Det er noget af det sidste, som han taler om.

Vores hjemmeside bruger cookies. Når du besøger os, må du acceptere vores brug af cookies. De anvendes kun når du besøger os her på siden.